Dansespill

Fortsett moroa – selv når du er utslitt

dansaDet er kjempemoro å danse. Så moro at mange danser hele natten lang så fort det er helg og man ikke trenger å stå opp tidlig dagen etter. Samtidig er dansing utrolig krevende, siden man kaster ut energi i alle retninger. Etter en lang natt med dansing vil du kjenne deg helt utkjørt – mest sannsynlig vil du ha problemer med å i det hele tatt komme deg opp av senga! Vondt i beina, vondt i ryggen, kanskje vondt i hodet også om du tok deg noen drinker for å holde stemningen oppe? De første gangene er det alltid slik, spesielt når det er snakk om hete latinamerikanske danser som tærer på musklene. Hvorfor tror du latinamerikanske jenter har så fyldige ben? Det ligger i genene, vet du! Latinamerikanske jenter er født til å danse! Hete, emosjonelle danser er det som gjelder i latinamerikanske land. Så hva gjør man når beina ikke bærer deg lenger?

Dansespill online, ditt eneste alternativ

Våkner du og er fortsatt i festhumør, men uten fysisk mulighet til å fortsette dansingen, er dansespill redningen. Det 21. århundret har alltid alternativer tilgjengelig, uansett hva du måtte lete etter. Når det kommer til dansespill, har du tre ulike retninger å gå i. Det første er kjedelige gratisspill på nettet. Ja, de kan få tankene bort fra det verkende hodet og bena, men ikke i like stor grad som pengespill kan. Prøv blant annet ut slotmaskinen Spin Party hos 7Red Casino – den vil garantert få deg i godt humør. Så kan du faktisk vinne penger også, det er jo en bonus.

Hold deg aktiv i hjemmet

Har du danset hele natten, er det neste tipset kanskje ikke helt passende, men det er lurt å vite hva man kan velge mellom. Nintendo Wii har nemlig sluppet Let’s Dance, et spill som virkelig lar deg komme inn i danseverdenen. En verden av koreografi, lys og farger. Let’s Dance tvinger deg inn i aktivitet, selv om du sitter hjemme. La det gå noen dager etter den lange natten, så kan du invitere venner på besøk for å heller danse i stua!