Internasjonale dansekonkurranser 2016

dans2Internasjonale dansekonkurranser er noe av det mest spennende som finnes innen internasjonale kulturelle konkurranser. Vanligvis er det idrettsarrangementer som pleier å få det meste av oppmerksomheten innen slike internasjonale konkurranser, men også kulturelle begivenheter som dansekonkurranser spiller en vesentlig rolle innen internasjonalt samarbeid. I 2016 vil det som vanlig arrangeres flere av disse.

Ekstra spennende med spill

I likhet med idrettskonkurranser kan internasjonale dansekonkurranser gjøres enda mer spennende hvis man kombinerer dem med spill på sine favorittkandidater. Mange av dansekonkurransene vil bli å finne hos online casino som har egne avdelinger for odds. Disse tilbyr odds for ulike dansekonkurranser på ulike nivåer. Ved å prøve å satse en liten slant på ulike konkurranser vil man kunne bli mer motivert til å sette seg godt inn i hvilke deltagere som vil være der. Dermed følger det med på kjøpet at man vil bli enda mer engasjert enn det man allerede er, og det er bare gøy.

International Dance Competition

2.-6- juli går konkurransen med dette litt brede navnet av stabelen i Athen. International Dance Competition er en konkurranse som har blitt arrangert her årlig siden 2001, og den har på mange måter blitt en institusjon i det internasjonale dansemiljøet. Her konkurreres det både i ballett og i moderne dans. Profesjonelle, amatører og skoler vil alle delta, og de som er glad i dansekonkurranser med en bred profil bør kunne glede seg til denne. Konkurransen blir også mer og mer populær, med økende påmeldinger og deltagere fra hele verden. Mye av æren for konkurransen må gå til ildsjelen Katerina Pavlaki.

Dance World Cup

I år skal Dance World Cup ta mot hele 18.000 deltakere fra 28 forskjellige land, så her blir det definitivt noe for enhver smak å følge med på. Konkurransen er for barn, ungdom og unge voksne. Det betyr at det ikke er helt usannsynlig at det er morgendagens virkelig store dansestjerner vi får se her. Det er den lille øya Jersey nordvest for Frankrike som skal være arrangør, og her vil det konkurreres i absolutt alle sjangre man kan tenke seg. Jersey er dessuten et veldig flott reisemål på alle måter, og er for eksempel et sted som er veldig populært blant surfere. Det betyr at den danseinteresserte godt kan vurdere å ta en liten reise fra 25. juni til 2. juli. Det er nemlig da finalene arrangeres.