Vinterens heteste kosetips

Det er trist, men sant: Sommeren er på hell, og vi går ubønnhørlig mot kaldere tider. I løpet av de neste månedene kommer dagene til å bli kortere og tallene på gradestokken til å bli lavere. Men vi kan i alle fall håpe at fargen på naturen der ute vil bli hvit i tillegg. Selv om den hvite snøen kan gi mange gode alternativer til uteaktiviteter så er det ikke til å stikke under en stol at vinteren er tid for inneaktiviteter. Men det er ingen grunn til å henge med hodet av den grunn, for hjemmets fire vegger kan gi rom for mange veldig gode aktiviteter. Mange av disse aktivitetene kan relateres til dans og musikk. Få ting kan varme en kropp i vinterkulden bedre enn varme toner og fantastiske bevegelser.

Se dansefilmer

GreaseOm man er akkurat litt for lat til å finne frem musikkspilleren og danseskoene for å sette i gang selv så finnes det mange deilige dansefilmer man kan slappe av med. Hvis du vil prøve noe originalt og litt utenom det vanlige kan man jo undersøke litt rundt hvilke store filmer Bollywood-industrien i India har lansert de siste årene. Der er de nemlig kjente for å inkludere fengende musikk, fantastiske dansetrinn og sprakende og fine farger i filmene sine. Hver eneste film i Bollywood-stil er rett og slett en eneste stor dansefilm. Ellers kan man jo børste støv av gamle klassikere som Grease og Saturday Night Fever.

Nettaktiviteter

Internett er en gudegitt gave til nordmenn om vinteren. Her får man nemlig all underholdning som hjertet kan begjære, og hovedaktiviteten må selvsagt være spill. Spill finnes i alle former og fasonger rundt omkring på nettet, og noen av dem baserer seg også på dans i ulike former. Hvis man tar et enkelt søk på «dance game» på Google dukker mange fine tips opp. Det finnes også spilleautomater med sterkt fokus på dans i temaet sitt. Man kan blant annet lese om automaten Disco Fright Night hos norsk casino online, eller automaten Bravo Boogie på Spillespill.no. Å spille denne typen spill, som i utgangspunktet handler om helt andre ting, men som allikevel handler om dans er en fin måte å få tiden til å gå.

Dansetrinn

Vintersesongen er en god tid der man gjerne kan trene opp danseferdighetene sine hjemme på stuegulvet. Man kan prøve å terpe på stiler og trinn man allerede behersker, eller man kan benytte anledningen til å prøve noe helt nytt. På YouTube kan man finne mange kurs i ulike former for dans, fra riverdance til tango.

Musikk

Når man er glad i dans er det selvsagt musikken som er selve basisen for hvilke typer dans man kan gå for. Derfor er vinteren en fin anledning til å lytte til musikk som kan inspirere deg til å lære noen nye trinn, eller man kan prøve å finne ny musikk som passer godt til stiler man allerede behersker. Musikk er mer tilgjengelig enn noen gang, og man kan lete rundt på ulike nettsider etter toner og triks.